Pebermyntemedaljer

Jag hittade detta receptet på odensen-marsipan.dk. Dem har fullt av recept på godsaker jag blir sugen på att testa. Denna gången föll det på pebermyntemedaljer då jag hade mycket marcipan jag behövde använda upp. Dessa var riktigt goda och friska i smaken av minten. Dessutom höll dem väldigt länge, då man förvarade dem i kylen.



Pebermyntemedaljer
20 st

200 g Mörk choklad
Strössel  

125 g smör
125 g ODENSE Marcipan
75 g florsocker
1 tsk pepparmyntessens
 

Smält chokladen, och med baksidan av en en tesked skapa 40 st cirklar. Dekorera hälften med strössel. Låt dem stelna.

Vispa smör, marcipan och florsocker till en jämn smet. Smaksätt krämen med pepparmyntessensen. Spritsa ut krämen på underdelarna (de utan strössel), lägg på locken och förvara i kylskåpet tills servering.



Kommentarer